1/5
New York Daily News screenshot 0
New York Daily News screenshot 1
New York Daily News screenshot 2
New York Daily News screenshot 3
New York Daily News screenshot 4
New York Daily News Icon

New York Daily News

Sethisto
Trustable Ranking IconПеревірений
1K+Завантаження
117MBРозмір
Android Version Icon8.1.0+
Версія Android
10.0.12(27-04-2024)Остання версія
-
(0 Відгуки)
Age ratingPEGI-3
ДеталіВідгукиВерсіїІнформація
1/5

Опис програми New York Daily News

За допомогою програми New York Daily News у режимі реального часу ви отримуєте нашу ексклюзивну поглиблену звітність про найважливіші для вас історії, оновлювану протягом дня у вигляді перерв на новини.


Ви знайдете наш унікальний підхід до місцевих нью-йоркських новин, розваг, спорту, злочинності, способу життя тощо. Слідкуйте за своїми улюбленими спортивними командами з нашим повним висвітленням "Нікс", "Джетс", "Гіганти", "Мец", "Янкі" та "Рейнджерс".


ЧИСТИЙ ДИЗАЙН І СМІЛІ ОСОБЛИВОСТІ:


• Оновлюється протягом дня, коли історії розвиваються

• Прогортання розділів до розділів: Легко переглядайте фронти розділів, не залишаючи сторінки

• Створіть персональну стрічку новин, вибравши теми, які вас цікавлять

• Зберегти на потім: Збережіть прочитані історії, фотографії та відео, коли у вас буде час, щоб насолодитися ними

• Будьте в курсі: підпишіться на push-сповіщення, щоб отримувати найсвіжіші новини від нашої редакції про персоналізований список тем

• Читання в режимі офлайн: завантажуйте та читайте вміст у режимі офлайн

• Налаштуйте розмір шрифту для оптимальної розбірливості


ДЕТАЛІ ПІДПИСКИ:


• Якщо ви є поточним цифровим абонентом nydailynews.com, увійдіть, використовуючи свою електронну адресу та пароль, щоб отримати необмежений доступ до вмісту програми. Якщо ви є поточним абонентом друкованої версії, активуйте свій обліковий запис на сайті nydailynews.com/activate, щоб отримати необмежений доступ до програми, перш ніж входити в програму.

• АБОНЕНТИ НА ЕЛЕКТРОННУ ГАЗЕТУ: Якщо ви підписалися на веб-версію нашого eNewspaper, що відкривається в браузері, і вже активували ваш доступ до нашого веб-сайту та програми, ви можете просто увійти в програму за допомогою електронної пошти та пароля. Якщо ви ще не активували свій доступ до інших наших цифрових платформ, відвідайте nydailynews.com/activate, щоб отримати необмежений доступ до Інтернету та додатків, перш ніж увійти в програму. Якщо ви підписалися на наш мобільний додаток eNewspaper, оплачуючи через Google Play Store, ця підписка є автономною і не включає доступ до цього додатку новин у реальному часі або nydailynews.com; будь-ласка, підпишіться на nydailynews.com/subscribe, щоб отримати необмежений доступ до веб-сайту та програми в режимі реального часу. З будь-якими запитаннями звертайтесь до customerservice@nydailynews.com.

• Якщо не підписалися, завантажте програму, щоб насолоджуватися 5 безкоштовними матеріалами щомісяця. Для повного доступу спробуйте безкоштовний місяць необмеженого цифрового доступу до програми реального часу, nydailynews.com та веб-версії нашого eNewspaper; тоді це лише $ 19,99 на місяць. Обов’язково створіть реєстрацію, перебуваючи в програмі, щоб ви могли входити на веб-сайт та eNewspaper, коли відвідуєте їх у веб-браузерах. Версія нашого eNewspaper для мобільних додатків вимагає окремої передплати.

• Ваша передплата автоматично поновлюється щомісяця, якщо автоматичне поновлення не вимкнено в налаштуваннях вашого облікового запису принаймні за 24 години до закінчення поточного періоду.

• З вашого рахунку буде стягнуто плату в розмірі 19,99 доларів США за поновлення протягом 24 годин до кінця поточного періоду.

• Під час активного періоду підписки скасування поточної підписки не допускається

• Ви можете прочитати нашу Політику конфіденційності тут: http://www.tronc.com/privacy-policy/

• Ви можете прочитати наші Умови використання тут: http://www.tronc.com/central-terms-of-service/

• Питання щодо вашої передплати, включаючи додавання або видалення веб-доступу до nydailynews.com із доступу до вашої програми, можна направити до служби обслуговування клієнтів: customerservice@nydailynews.com.


ТЕХНІЧНА ДОПОМОГА І ДОПОМОГА:


Якщо у вас виникнуть запитання про те, як працює програма, хочете надати корисний відгук або виникнуть збої чи зависання після встановлення оновлення, зв’яжіться з нами за адресою customerservice@nydailynews.com. Швидкий електронний лист до нашої служби підтримки допомагає нашим розробникам швидше виявляти та вирішувати проблеми. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити найкращий досвід використання нашого додатка.

New York Daily News – Версія 10.0.12

(27-04-2024)
Інші версії
Що новогоMaintenance

Ще немає відгуків чи оцінок! Щоб залишити першим,

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Гарна програма гарантованоЦей додаток було перевірено на віруси та інші шкідливі програми і він гарантовано не містить загроз.

New York Daily News - інформація про APK

Версія APK: 10.0.12ID пакета: com.freerange360.mpp.NYDN
Сумісність з Android: 8.1.0+ (Oreo)
Розробник:SethistoПолітика конфіденційності:http://www.tronc.com/privacy-policyДозволи:41
Назва: New York Daily NewsРозмір: 117 MBЗавантаження: 0Версія: : 10.0.12Дата випуску: 2024-04-27 07:56:28Мінімальний екран: SMALLПідтримуваний процесор: x86, x86-64, armeabi, armeabi-v7a, arm64-v8a
ID пакета: com.freerange360.mpp.NYDNSHA1 підпис : 99:12:7A:2A:A4:DA:E7:3A:82:E6:20:FF:8D:4F:03:BE:BA:AF:AC:4EРозробник (CN): James SandlinОрганізація (O): freerange360Місцевість (L): PortlandКраїна (C): USРегіон/місто (ST): OR

Остання версія New York Daily News

10.0.12Trust Icon Versions
27/4/2024
0 завантаження117 MB Розмір

Інші версії

10.0.8Trust Icon Versions
9/4/2024
0 завантаження117 MB Розмір
10.0.0Trust Icon Versions
14/1/2024
0 завантаження117 MB Розмір
8.7.3Trust Icon Versions
20/11/2023
0 завантаження117 MB Розмір
8.7.2Trust Icon Versions
6/11/2023
0 завантаження117 MB Розмір
8.7.1Trust Icon Versions
30/10/2023
0 завантаження117 MB Розмір
8.7.0Trust Icon Versions
12/6/2023
0 завантаження30 MB Розмір

Додатки в цій категорії

Вам також може сподобатися...